Storing in de meterkast? Bel 0800 1606
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Elektricien

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een elektricien in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Elektricien Meterkast

Problemen in de meterkast? Schakel de Spoed Centrale in

In de meterkast gebeurt het allemaal. De meterkast, ook wel groepenkast genoemd, is de belangrijkste schakel in uw elektriciteitsnetwerk in huis. Deze verdeelt de binnenkomende stroom over de verschillende groepen in uw huis.

 

In deze moderne tijd zijn we erg afhankelijk van stroom. Een storing in uw meterkast is daarom erg vervelend. Bovendien kan dit nare gevolgen hebben. Zorg daarom dat er een aardlekschakelaar in uw meterkast aanwezig is. Deze zorgt ervoor dat de desbetreffende groep direct wordt uitgeschakeld bij kortsluiting van een elektronisch product. Dit voorkomt zware schokken en in sommige gevallen zelfs brand.

 

Heel belangrijk ook is een correcte aansluiting van uw groepenkast of meterkast. Het gaat om de juiste materialen, de juiste koppelingen en de juiste aansluiting op het hoofdnetwerk. Bent u net verhuisd of weet u niet of uw groepenkast juist is aangesloten? Dan is het verstandig om een vakman in te schakelen voor een veiligheidsinspectie.

 

Laat uw oude stoppenkast vervangen

Woont u in een oud huis waarin nog een ouderwetse stoppenkast zit? Laat deze dan vervangen door een moderne groepenkast. Moderne groepenkasten zijn veiliger in gebruik en zorgen voor veel gebruiksgemak. Een vakman zorgt tevens direct voor een goede aansluiting en controleert de veiligheid van uw gehele meterkast.

 

Uw meterkast laten controleren of uw groepenkast vervangen? Kom direct in contact met een elektricien bij u in de buurt via de Nationale Spoed Centrale.

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van elektriciens
  • Uw elektricien is snel ter plaatse
  • Vakmanschap is gegarandeerd
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.