Stroomstoring? De Spoed Centrale lost het op
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Elektricien

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een elektricien in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Elektricien Stroomstoring

Last van een stroomstoring?

Stroom volgt altijd de weg van de minste weerstand. Bij kortsluiting, bijvoorbeeld door een kapot elektrisch apparaat, ontstaat een nieuwe verbinding waaruit de stroom als het ware kan ontsnappen. Omdat de weerstand laag is, gaat te veel stroom door deze nieuwe verbinding lopen. Deze hoge stroomsterkte zorgt voor warmteontwikkeling, waardoor draden smelten en kortsluiting ontstaat. Kortsluiting, een stroomstoring of een storing van uw elektra is altijd zeer vervelend en kan bovendien nare gevolgen hebben. Laat uw stroomstoring snel verhelpen door een vakman van de Nationale Spoed Centrale.

 

Wilt u problemen met uw elektra voorkomen? Zorg dan voor een goed werkende aardlekschakelaar. Deze schakelaar zorgt er bij een kortsluiting voor dat de groep waarop het overbelaste apparaat aangesloten zit direct wordt uitgeschakeld. Hierdoor ontstaat er een algehele stroomstoring in de desbetreffende groep. U kunt alle stekkers behorende tot deze groep uitschakelen en de aardlekschakelaar weer inschakelen. Schakel nu één voor één de groepen weer in. Als de aardlekschakelaar uitvalt weet u welke groep de stroomstoring heeft veroorzaakt.

 

Het belang van aarding

Hierboven is al kort uitgelegd wat het belang is van aarding. Zorg ook in uw keuken en badkamer voor geaarde stopcontacten. Dit voorkomt kortsluiting en dus een elektrische storing. Heeft u ondanks de voorzorgsmaatregelen toch een stroomstoring en weet u niet hoe die opgelost moet worden? Schakel dan direct professionele hulp in van een elektricien. Het enige wat u hoeft te doen is bellen naar 0800 1606 (gratis) en u komt 24/7 in contact met de elektricien die werkzaam is bij u in de buurt.

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van elektriciens
  • Uw elektricien is snel ter plaatse
  • Vakmanschap is gegarandeerd
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.